Деми Ловато признала да се још бори против зависности

Агенције
Деми Ловато признала да се још бори против зависности

Пјевачица Деми Ловато обратила се јавности први пут након што је примљена у болницу због предозирања и признала да наставља дугогодишњу борбу са зависношћу од наркотика.

Ова 25-годишња пјевачица већ годинама се бори са зависношћу и поремећајима у прехрани, а након што је била тријезна шест година, прошлог мјесеца је поново завршила у болници због предозирања.

Ловато је недавно објавила и пјесму “Тријезна”, у којој је дала наслутити да се опет бори са демонима зависности -  “мама, извини, нисам више тријезна, тата, молим те, опрости за сва пића која су просута по поду, ви који ме нисте оставили”.

- Увијек сам била искрена о својој борби са зависношћу и оно што сам научила јесте да ова болест не пролази и не нестаје након неког времена. То је нешто против чега се морам наставити борити, нешто што још нисам прошла - написала је пјевачица на друштвеним мрежама након изласка из болнице.

- Без њих сада не би било ни мене. Сада ми треба времена да оздравим, да се фокусирам, да останем тријезна и да останем на путу за опоравак. Наставићу да се борим - додала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана