Dejvidson: Razlika u godinama nam ne smeta

Agencije
Dejvidson: Razlika u godinama nam ne smeta

Novopečeni par, komičar Pit Dejvidson i glumica Kejt Bekinsejl, već neko vrijeme je tema osude i kritika javnosti zbog razlike u godinama koju mnogi smatraju prevelikom. Naime, Dejvidson ima 25, a Bekinsejlova 45 godina. Upravo toga se Pit Dejvidson dotakao u emisiji “Saturdadž Night Live”, čiji je inače voditelj.

Nakon što ga je kolega voditelj upitao šta ima novo u njegovom životu, aludirajući na njegovu vezu s Kejt, Dejvidson je na svoj prepoznatljivo duhovit način prokomentarisao situaciju.

- Izgleda da ljude fascinira razlika u našim godinama, ali nama to ne smeta. Ipak, ja sam novi u svemu tome pa, ako imate pitanja o vezama s velikom razlikom u godinama, pitajte Leonarda Dikaprija, Džejsona Stejtama, Majkla Daglasa, Ričarda Gira, Džefa Goldbluma, Skota Dizika, Dereka Džetera i Brusa Vilisa - kazao je Dejvidson.

Nabrojao je još nekoliko poznatih imena završavajući, očekivano, s predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom. Dokazao je tako da razlika u godinama između njega i njegove djevojke nije ništa novo u Holivudu i da ona ne predstavlja ništa ukoliko su srećni zajedno.

Inače, izvor blizak paru je nedavno izjavio da je Kejt Bekinsejl jako zaljubljena u Dejvidsona i da njihova veza zasad sjajno funkcioniše.

Glumica Kejt Bekinsejl i Pit Dejvidson definitivno su potvrdili svoj emotivni status na jednoj hokejaškoj utakmici u Njujorku.  Viđeni su kako se ljube na tribinama dok je utakmica trajala. Dok se Pit naginjao ka Kejt, mogla je da se uoči njegova tetovaža srca na vratu koju je uradio zbog bivše devojke Arijane Grande, sa kojom je bio vjeren sve do prošlog oktobra.

Par se držao za ruke i smijao tokom utakmice, a bili su i izrazito lijepo raspoloženi. Tračevi o njima dvoma čuju se već nedjeljama, a mladi Pit je samo pet godina stariji od njene ćerke Lili Mo Šin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana