Defile provokativnih dekoltea

Agencije
Defile provokativnih dekoltea

Poznati supermodeli, kao i mnoge druge javne ličnosti, okupili su se na jednom od najznačajnijih modnih događaja u Parizu, glamuroznoj Nedjelji mode.

To ne bi bilo ništa neobično da veliki broj njih pažnju nije privlačilo svojim bujnim dekolteom i oskudnim odjevnim kombinacijama.

Završnica uspješnog modnog mjeseca, kao i lansiranje modne Biblije čuvene Karin Rotfeld, okupilo je mnoge poznate zvijezde na jednom mjestu. 

Dres kod večeri zahtijevao je da zvijezde budu inspirisane stajlingom Karin Rotfeld, zbog čega je većina nosila crnu boju i kombinezone. 

Hotel "Peninsula" u Parizu okupio je neka od najpoznatijih svjetskih imena i to sve u čast Rotfeldove, bivšeg urednika francuskog "Voga", kao i uspješno završene Nedjelje mode. 

Pažnju fotoreportera plijenile su ljepotice Miranda Ker, Kim Kardašijan, Džoan Smols, Kara Delevinj, Selena Gomez, Rozi Hantington-Vajtli, Paris i Niki Hilton, kao i mnoge druge poznate ličnosti koje kao da su se takmičile ko će provokativnije da se obuče i ponosno pokaže svoje poprsje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana