Даглас: Свијет гледам на љепши начин

Агенције
Даглас: Свијет гледам на љепши начин

Након борбе са опаком болешћу славни глумац Мајкл Даглас недавно је у разговору за “Daily Mirror” проговорио о својој каријери, борби с болешћу и новим одлукама које је донио након што је напокон побиједио рак.

- Једноставно сам почео боље да планирам своје вријеме јер сам постао свјестан колико мало времена имам. Оно је сада ограничено - рекао је Даглас.

Такође је говорио о томе како се осјећао након што је побиједио рак грла који је био у четвртој фази. Канцер му је дијагностикован 2011. године, а оздрављење 2013. године назива побједом и поновним рођењем.

Звијезда многих великих филмова тврди да се људски приоритети промијене када побиједе рак.

- Од тада свијет гледам на доста љепши начин. Све ми је чистије и љепше. Сада више цијеним своју супругу, наш брак и нашу дјецу - казао је Даглас.

Мајкл Даглас је већ 18 година у браку с глумицом Кетрин Зита Џонс. С њом има двоје дјеце, сина Дилана и кћерку Керис.

Он је у неколико ранијих интервјуа причао о свом успјешном браку с Кетрин те је нагласио да његова љубав према њој и даље расте из дана у дан.

- Недавно смо прославили 18. годишњицу брака и наша љубав само наставља да расте. Мислим да је чињеница да радимо у истој бранши нешто што нас спаја и одржава заједно - објаснио је Даглас.

Када су се вјенчали Кетрин Зита Џонс имала је 31, а Мајкл Даглас 56 година. Она је у годинама које су услиједиле обољела од биполарног поремећаја, а он се борио с раком грла. Више пута су живјели на двије адресе, али увијек су се враћали једно другом.

Славни глумац је прошле године прославио пет деценија у шо­у-бизнису добијањем звијезде на холивудском Булевару славних, и то поред оне која припада његовом легендарном оцу Кирку Дагласу који сада има 101 годину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана