Čuvena manekenka konačno otkrila istinu o fotografiji koja je zapalila internet

Agencije
Čuvena manekenka konačno otkrila istinu o fotografiji koja je zapalila internet

Sindi Kraford, koja važi za jednu od najljepših žena na svijetu, doživjela je skandal kada je početkom ove godine njena neretuširana fotografija snimljena za modni editorijal dospjela u javnost.

Nakon što su vidjeli fotografiju svi su se zapitali da li zaista tako izgleda poznata četrdesetdevetogodišnjakinja, a ovih dana je stigao odgovor i Sindi je konačno progovorila kako se osjećala.

Časopis "Mari Kler" službeno je potvrdio autentičnost fotografije kao i to da nije prošla kroz proces bilo kakve izmjene i uljepšavanja, tako utvrdivši da je neretuširana Sindi stvarna, iskrena i prelijepa.

Prvi put od tada oglasila se i Sindi, koja je za kanadsko izdanje magazine "El" izjavila da krađu fotografije smatra nepravednom, čak i zlobnom. Nisu je utješili ni pozitivni komentari žena širom svijeta, koje male nedostatke ne vide kao manu već kao realnost u kojoj nema ničeg lošeg.

"Fotografija ne pokazuje ono što ja svakodnevno vidim u ogledalu, a ne bi bilo tako čak i da sam pod najlošijim osvjetljenjem u garderobi", rekla je Sindi, te ovo smatra još jednim zlobnim postupkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana