Четврти тенисер свијета је у вези са спортисткињом српског поријекла

Четврти тенисер свијета је у вези са спортисткињом српског поријекла 16.11.2017 23:22 | Агенције

Најбољи аустријски тенисер Доминик Тим, тренутно четврти играч свијета, у љубави је са француском тенисерком српског поријекла Кристином Младеновић.

Тим је своју љубавну тајну открио на АТП турниру у Лондону, након што се Кристина већ раније појавила поред њега на Ју-Ес опену. На АТП мастерс финалу у Лондону, она је сјела у Тимов бокс, одмах уз његову мајку Карин.


Након што су аустријски медији открили ову љубавну тајну, Тим је прекинуо спекулације и поручио:

"Очигледно је, мислим да о томе не морам ништа да говорим".

Бечки дневник "Хојте" посветио је посебну пажњу Кристини Младеновић, објавивши да су њени родитељи 1992. емигрирали из Србије у Француску, гдје је она и рођена.

Наведено је да је Кристина од седме године на тениским теренима, а од 2006. се професионално бави овим спортом, у којем је тријумфовала на два турнира - у Тајпеју 2012. и ове године у Санкт Петербургу.

Она се сада налази на 14. мјесту WТА листе, а прошлог јуна била је на 12. позицији. У дублу је Кристина још успешнија и октобра 2016. у дублу је заузимала друго мjесто на свијету.

Тим је до сада освојио осам турнира и тако зарадио 8,5 милиона долара, а његова љубав 6,7 милиона долара.

Тренер Тима Гинтер Бресник истиче да није лоше то што је Кристина тенисерка, јер то значи да разумије овај спорт те прихвата одређене ствари.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица