Ћерка брани Џонија Депа: Мој тата је дивна особа

Агенције
Ћерка брани Џонија Депа: Мој тата је дивна особа

Лили-Роуз Деп, 17-годишња ћерка чувеног глумца Џонија Депа, стала је у недјељу у одбрану оца који се суочава с оптужбама супруге Амбер Херд, која тврди да ју је тукао.

На Инстаграму, Лили-Роуз је назвала свог оца "најдивнијом особом коју познаје", пренио је АП. Она је, не помињући директно оптужбе Амбер Херд, додала да је Деп "диван отац и њој и њеном млађем брату", као и да ће "свако ко га познаје исто рећи".


Амбер Херд је поднијела захтјев за развод, тврдећи да ју је Џони Деп и физички и емоционално злостављао.

Лили-Роуз Деп је глумица и модел. Мајка јој је Ванеса Паради, бивша Депова партнерка.

Суд у Лос Анђелесу је већ забранио Џонију Депу да приђе супрузи након што га је она оптужила да ју је више пута ударио током недавне свађе и повредио јој лице. Судија Карл Х. Мур је, такође, пресудио да Деп не би смио да буде с њиом у контакту до саслушања заказаног за 17. јун.

Хердова је свједочила да је Деп бацио мобилни телефон на њу током свађе и повредио јој образ и око. Она је приложила и фотографије повреда када је у петак затражила забрану приласка.

Холивудски пар је 15 мјесеци у браку. Џони Деп (52) и Амбер Херд (30) нису имали потписан предбрачни уговор, навео је ТМЗ. Упознали су се на снимању филма "The Rum Diary " 2011. године и немају дjеце.

Вјенчали су се у фебруару прошле године на приватној церемонији у Лос Анђелесу. У то вријеме Деп је још био у вези с француском глумицом Ванесом Паради.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана