Ćerka Nikol Kidman i Tom Kruza nije zvala roditelje na venčanje

Agencije
Ćerka Nikol Kidman i Tom Kruza nije zvala roditelje na venčanje

Izabela Kruz, koju je holivudski par usvojio 1990. godine, udala se za Maks Parkera na ceremoniji u Londonu 18. septembra.

Izabela Kruz, ćerka Nikol Kidman i Toma Kruza, udala se za IT stručnjaka Maksa Parkera na intimnoj ceremoniji, ali njeni slavni roditelji nisu bili prisutni.

Naime, Tom Kruz i njegova bivša supruga Nikol Kidman nisu se našli među zvanicama.

Izabela Kruz, koju je holivudski par usvojio nekoliko godina pošto su se vjenčali 1990. godine, odlučila je da se uda za svog dečka Maks Parkera na ceremoniji u Londonu 18. septembra.

Gospođa Kidman je u tom trenutku bila u glavnom gradu i pripremala se za predstavu na Vest Endu. Ona je izjavila da joj je zabranjeno da prisustvuje vjenčanju zbog straha da će njeno prisustvo izazvati medijski cirkus.

Izabela Kruz (22) frizerka i stilista u Vidal Sasun u Londonu, i Maksa Parkera, IT stručnjaka, upoznali su zajednički prijatelji prije nekoliko godina, a u vezi su nešto manje od godinu dana.

Maks živi u Ist Grinstidu, zapadni Saseks, blizu štaba Sajentologa, ali se za njega smatra da nije sajentolog, za razliku od njegove sadašnje žene, Izabel, njenog oca i brata. Za vjenčanog kuma izabrao Fabijana Kalciolija, koji je poznati sajentolog

Mlada je riješila da prekrši tradiciju, pa je umjesto raskošne vjenčanice nosila kratku belu haljinu, ispod koje je nosila crne helanke, a njene djeveruše su bile obučene u identične ružičaste kombinezone. Mladenci su fotografije objavili na Fejsbuku.

I mladin otac Tom Kruz bio je sprečen da prisustvuje ceremoniji, a primjetno je bilo i odsustvo mladinog brata Konora Kruza. Ipak, zvijezda filma "Nemoguća misija" navodno je platio cijelo vjenčanje.

Preskupa ceremonija je bila kombinacija sajentoloških i hrišćanskih običaja i rituala. Nagađa se da je Tom platio sve račune. Porodica je izjavila da podržava novonastalli brak, a Nikol je upoznala zeta Maksa na večeri dan prije vjenčanja, čak je i bila uključenja u pripremama za vjenčanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana