Čarli Šin se konačno smirio

Glas Srpske
Čarli Šin se konačno smirio

Skoro nijedan holivudski glumac današnjice nije toliko poznat po svom hedonizmu kao Čarli Šin.

Alkohol, droga, promiskuitet obilježili su veći dio njegovog života, a jedna je od malobrojnih poznatih ličnosti koje su priznale da boluju od HIV-a.

Posljednjih godina se primirio, sredio i počeo je da vodi računa o svom zdravlju. Ipak, nije uvijek bilo tako i doskoro je bilo nemoguće zamisliti ga bez čaše sa alkoholnim pićem u jednoj i cigarete u drugoj ruci.

Obožavao je žurke, koje je često i sam priređivao. Bio je rado viđen gost na žurkama u vili Hjua Hefnera i uživao u društvu “Plejbojevih” zečica.

Šin se za “Dejli mejl” prisjetio jedne anegdote sa snimanja filma “Tri musketara”, sa početka devedesetih godina, i rekao da još ne zna kako se našao 300 kilometara dalje od hotela u kojem je odsjeo.

- Sve je bilo odlično, a onda sam se odjednom probudio u stanu koji je bio oko 300 kilometara od grada u kome sam do tada bio. Nisam imao novčanik, novac, dokumenta, nakit, ništa. Kraj mene je u krevetu bila žena, ali nije pričala engleski pa smo se jedva sporazumjeli. Ni danas nemam pojma šta se dogodilo u tih sedam časova, koliko se ne sjećam ničega - rekao je Šin.

Glumac je uvjeren da mu je tada neko ubacio drogu u piće i da zbog toga nije mogao ničega da se sjeti.

Šin je prije sedam godina saznao da je HIV pozitivan, ali je to javnosti priznao tek 2015. godine. Iako je saznao da nosi virus, nije htio da se liječi, nego je proživljavao svoju destruktivnu fazu. Tada je i dobio otkaz u seriji “Dva i po muškarca”. U to vrijeme je često živio sa “Plejbojevim” zečicama, a zbog kršenja javnog reda i mira, pijanstva i posjedovanja droge boravio je iza rešetaka. Glumac je nedavno objavio video-snimak na kojem gleda australijski ragbi i najavljuje posjetu tom kontinentu u novembru.

- Svakako ne razumijem pravila ove igre. Moraće neko da mi ih objasni kad dođem - rekao je Šin komentarišući snimak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana