Чарли Шин се коначно смирио

Глас Српске
Чарли Шин се коначно смирио

Скоро ниједан холивудски глумац данашњице није толико познат по свом хедонизму као Чарли Шин.

Алкохол, дрога, промискуитет обиљежили су већи дио његовог живота, а једна је од малобројних познатих личности које су признале да болују од ХИВ-а.

Посљедњих година се примирио, средио и почео је да води рачуна о свом здрављу. Ипак, није увијек било тако и доскоро је било немогуће замислити га без чаше са алкохолним пићем у једној и цигарете у другој руци.

Обожавао је журке, које је често и сам приређивао. Био је радо виђен гост на журкама у вили Хјуа Хефнера и уживао у друштву “Плејбојевих” зечица.

Шин се за “Дејли мејл” присјетио једне анегдоте са снимања филма “Три мускетара”, са почетка деведесетих година, и рекао да још не зна како се нашао 300 километара даље од хотела у којем је одсјео.

- Све је било одлично, а онда сам се одједном пробудио у стану који је био око 300 километара од града у коме сам до тада био. Нисам имао новчаник, новац, документа, накит, ништа. Крај мене је у кревету била жена, али није причала енглески па смо се једва споразумјели. Ни данас немам појма шта се догодило у тих седам часова, колико се не сјећам ничега - рекао је Шин.

Глумац је увјерен да му је тада неко убацио дрогу у пиће и да због тога није могао ничега да се сјети.

Шин је прије седам година сазнао да је ХИВ позитиван, али је то јавности признао тек 2015. године. Иако је сазнао да носи вирус, није хтио да се лијечи, него је проживљавао своју деструктивну фазу. Тада је и добио отказ у серији “Два и по мушкарца”. У то вријеме је често живио са “Плејбојевим” зечицама, а због кршења јавног реда и мира, пијанства и посједовања дроге боравио је иза решетака. Глумац је недавно објавио видео-снимак на којем гледа аустралијски рагби и најављује посјету том континенту у новембру.

- Свакако не разумијем правила ове игре. Мораће неко да ми их објасни кад дођем - рекао је Шин коментаришући снимак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана