Чак Норис добио споменик у Загребу: Аутор анониман, разлог занимљив

Агенције
Чак Норис добио споменик у Загребу: Аутор анониман, разлог занимљив

Легендарни амерички глумац Чак Норис добио је споменик у Загребу који је откривен у поноћ у суботу, 10. марта, након ватромета и организоване прославе његовог 78. рођендана у загребачком насељу Слобоштина.

Споменик је дјело аутора који је хтио да остане анониман, како је истакао, на захтјев Чака Нориса с којим "жели да одржава добре односе".

''Ово је први споменик Чаку Норису у Хрватској. Хрватска се на овај начин уписала у ред високоразвијених европских земаља које већ одавно имају тај споменик, као што је рецимо Чешка за коју сам сасвим сигуран, али ваљало би истражити које су то још земље'', рекао је Круно Локотар, шеф церемоније загребачке прославе рођендана Чака Нориса.

Додао је и да Загреб сада није постао милионски град, него броји и милијарде јер Чак Норис не познаје границе, а изразио је и наду да ће загребачки градоначелник Милан Бандић посјетити споменик, нагласивши да је доласком Чака Нориса Загреб сада постао и безбједнији град.

Иако су то неки наводили као могућност, Чак Норис се окупљенима на загребачкој прослави ипак није захвалио преко видео линка, али његови су емисари пренијели поруку: ''Чак је лани дошао у Словенију. Одмах након тога Словенија је добила арбитражу против Хрватске''.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана