Bundšen: Više ne bježim od sopstvenih osjećanja

Agencije
Bundšen: Više ne bježim od sopstvenih osjećanja

Razlozi prekida slavnog para - glumca Leonarda Dikaprija i manekenke Žizel Bundšen godinama nisu bili poznati. Ali, manekenka je nedavno za magazin “Porter” odlučila da ispriča detalje koji se tiču njene veze sa Dikaprijem, kao i razloga za raskid. Naime, kako je navela, Leonardo Dikaprio je bio “nepodnošljiv” do te mjere da je Bundšen počela da pije kako bi izašla na kraj s njim.

Pet godina su bili u vezi, a ona je ispričala da je pred kraj morala da se otupljuje alkoholom kako bi podnijela Dikaprija.

- Prestala sam da osjećam bilo šta i pokušavala da se umrtvim cigaretama, alkoholom i pretjeranom količinom posla. Da li sam bila sama u nastojanjima da istražim sebe i život, dok je on ostao na istom? Nažalost, odgovor je “da”. Ja sam pokušavala da se izborim sa svojim problemima, on nije - rekla je Žizel Bundšen.

Bundšenova je 2005. godine ostavila oskarovca poznatog po “serijskim” vezama sa manekenkama i uplovila u romansu sa sportistom Tomom Brejdijem. Par danas ima sina Bendžamina (9) i kćerku Vivijan (6).

- Više ne bježim od sopstvenih osjećanja pomoću cigareta, alkohola i neprestanog zatrpavanja napornim poslom. Postala sam svjesna da sam sve više postajala ono što mi se ne sviđa, ali sada je s tim gotovo - navela je Bundšenova.

Manekenka je prije nekoliko godina odlučila i da se penzioniše sa modnih pista i nastavi samo da se slika.

- Uvijek su mi revije izazivale napade panike. Ako dobro pogledate revije “Viktorijas sikreta”, uvijek sam tražila da nosim suknjicu i nešto oko struka. Stvarno nisam željela da mi cijeli svijet gleda zadnjicu - kazala je Bundšenova.

Ona je godinama bila najplaćenija manekenka na svijetu, dok je 2017. godine s trona nije “skinula” Kendal Džener (23). Prema pisanju magazina “Forbs”, polusestra rijaliti  zvijezde Kim Kardašijan te je godine zaradila oko 22 miliona dolara, mnogo više u odnosu na 17,5 miliona, koliko je zaradila Bundšenova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana