Brega u pidžami i papučama šeta ulicom

Glas Srpske
Brega u pidžami i papučama šeta ulicom

Sakriven iza zidina vile u beogradskom naselju Senjak, Goran Bregović rijetko izlazi, ali kada to čini, ne vodi računa o svom stajlingu, pa je tako uslikan u bademantilu i pidžami kako sa arhitektama hoda od kuće do objekta koji gradi.

U ovom izdanju, sa japankama na nogama, prošao je nekoliko ulica, ne obraćajući pažnju na to što je raščupan jer je tek ustao iz kreveta. Komšije su potvrdile da mu je ovo prirodno stanje.

- Briga njega što je u pidžami, go do pasa ili u šorcu, on ide gdje poželi u tom trenutku. Gradi nekoliko kuća ovdje na Senjaku i takav obilazi gradilišta ili ide do prodavnice. Šta ga briga ko će šta reći - kaže jedna žena u prolazu. Komšinica Anka otkriva malo više.

- Kada se doselio, vozio je neki drndavi džip koji je ispuštao užasne izduvne gasove. Sretnemo se mi u samoposluzi i održim mu ja predavanje. Kažem mu: “Slušaj, komšija, znam da si za ekologiju, ono drndalo vozi tamo gdje živiš u svijetu. Nemoj ovdje u Srbiji da ga voziš.” To je bio jedan stari drndavi džip, što bi mladi rekli, izgledao je kul, ali je zagađivao sve nas ovdje. I da vam kažem, poslušao me. Nije se srdio ni ljutio, ubrzo je kupio novi auto - kaže Anka.

Kako je Senjak dio prestonice u kojem žive uglavnom imućni ljudi koji su sebi sagradili vile i opasali ih zidinama, među njima nema komšijskog kafenisanja. Takav je slučaj i sa Goranom Bregovićem, za kojeg komšinica Mira kaže da je tip osobe koji ne želi da se druži.

- Samo znam da su mu dve vile na uglu, ali nikada ga ne srećem. Mi se sa Senjaka ne družimo sa komšilukom, eventualno se mimoilazimo kolima - istakla je Mira, dok Ana otkriva da Goran ima pse o kojima sam brine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana