Брега у пиџами и папучама шета улицом

Глас Српске
Брега у пиџами и папучама шета улицом

Сакривен иза зидина виле у београдском насељу Сењак, Горан Бреговић ријетко излази, али када то чини, не води рачуна о свом стајлингу, па је тако усликан у бадемантилу и пиџами како са архитектама хода од куће до објекта који гради.

У овом издању, са јапанкама на ногама, прошао је неколико улица, не обраћајући пажњу на то што је рашчупан јер је тек устао из кревета. Комшије су потврдиле да му је ово природно стање.

- Брига њега што је у пиџами, го до паса или у шорцу, он иде гдје пожели у том тренутку. Гради неколико кућа овдје на Сењаку и такав обилази градилишта или иде до продавнице. Шта га брига ко ће шта рећи - каже једна жена у пролазу. Комшиница Анка открива мало више.

- Када се доселио, возио је неки дрндави џип који је испуштао ужасне издувне гасове. Сретнемо се ми у самопослузи и одржим му ја предавање. Кажем му: “Слушај, комшија, знам да си за екологију, оно дрндало вози тамо гдје живиш у свијету. Немој овдје у Србији да га возиш.” То је био један стари дрндави џип, што би млади рекли, изгледао је кул, али је загађивао све нас овдје. И да вам кажем, послушао ме. Није се срдио ни љутио, убрзо је купио нови ауто - каже Анка.

Како је Сењак дио престонице у којем живе углавном имућни људи који су себи саградили виле и опасали их зидинама, међу њима нема комшијског кафенисања. Такав је случај и са Гораном Бреговићем, за којег комшиница Мира каже да је тип особе који не жели да се дружи.

- Само знам да су му две виле на углу, али никада га не срећем. Ми се са Сењака не дружимо са комшилуком, евентуално се мимоилазимо колима - истакла је Мира, док Ана открива да Горан има псе о којима сам брине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана