Bredov blizak prijatelj Šon Pen želi Anđelinu

Agencija
Bredov blizak prijatelj Šon Pen želi Anđelinu

Otkako su se Bred Pit i Anđelina Džoli razišli, obožavaoci su svoju pažnju usmjerili na Brada, za kojeg su pretpostavili da bi se mogao pomiriti s Dženifer Aniston. Dok su se svi bavili njegovim privatnim životom, njegova bivša supruga bacila je oko na novog pripadnika jačeg pola, i to Bredovog bliskog prijatelja.

Riječ je o glumcu Šonu Penu, koji je s Bredom 2011. glumio u filmu "Drvo života".

- Anđelina neprestano razgovara sa Šonom putem telefona, a on joj je dao do znanja da bi volio da je izvede na večeru kako bi je bolje upoznao - otkrio je izvor blizak glumici.

Takođe, naglasio je da se ovaj trojac poznaje već godinama, ali da bi srećnom prijateljstvu dvojice glumaca mogao doći kraj, s obzirom na to da Šon gaji jednaka osjećanja prema Anđelini, kao i ona prema njemu.

On smatra da je Anđelina sjajna. Voli što je predana humanitarnom radu, pametna i nevjerovatno lijepa.

- Iako Anđelina nije toliko zainteresovana za vezu i želi da se posveti svojoj djeci, Šon neće odustati dok ne bude njegova - objašnjava izvor.

Inače, dok su Anđelina i Bred bili u srećnom braku, Šon je svoju ljubavnu sreću oprobao s Madonom, kao i sa Šarliz Teron, ali čini se da nijedna od njih nije bila "ona prava".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana