Бредов близак пријатељ Шон Пен жели Анђелину

Агенција
Бредов близак пријатељ Шон Пен жели Анђелину

Откако су се Бред Пит и Анђелина Џоли разишли, обожаваоци су своју пажњу усмјерили на Брада, за којег су претпоставили да би се могао помирити с Џенифер Анистон. Док су се сви бавили његовим приватним животом, његова бивша супруга бацила је око на новог припадника јачег пола, и то Бредовог блиског пријатеља.

Ријеч је о глумцу Шону Пену, који је с Бредом 2011. глумио у филму "Дрво живота".

- Анђелина непрестано разговара са Шоном путем телефона, а он јој је дао до знања да би волио да је изведе на вечеру како би је боље упознао - открио је извор близак глумици.

Такође, нагласио је да се овај тројац познаје већ годинама, али да би срећном пријатељству двојице глумаца могао доћи крај, с обзиром на то да Шон гаји једнака осјећања према Анђелини, као и она према њему.

Он сматра да је Анђелина сјајна. Воли што је предана хуманитарном раду, паметна и невјероватно лијепа.

- Иако Анђелина није толико заинтересована за везу и жели да се посвети својој дјеци, Шон неће одустати док не буде његова - објашњава извор.

Иначе, док су Анђелина и Бред били у срећном браку, Шон је своју љубавну срећу опробао с Мадоном, као и са Шарлиз Терон, али чини се да ниједна од њих није била "она права".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана