Bredi prijeso intervju

Agencije
Bredi prijeso intervju

Holivudski glumac Bred Pit nedavno je gostovao u šaljivoj emisiji voditelja Zaka Galifianakisa "Between Two Ferns", gdje su mu postavljana vrlo podrugljiva pitanja...

Emisija je počela negodovanjem voditelja što je morao da spusti kriterijume jer se prije Bred Pita u emisiji pojavio predsjednik Barak Obama.

"Želim samo da kažem da sam prošli put intervjuisao predsjednika, a sada moram da razgovaram sa nekim tamo glupim glumcem", obratio se domaćin nekome sa strane dok je izgledalo kao da se Bred dosađuje.

Intervju je počeo pitanjem "Sa koliko si godina izgubio nevinost? Nula?", na šta Bred nije dao odgovor, pa je voditelj predložio da ispriča svoje iskustvo po tom pitanju, ali je Bred rekao da "ne bi baš želeo da sluša o tome".

"Reci mi nešto više o trenutku kada ti se pogled prvi put sreo sa Anđelininim. Da li je bilo kao u jednoj od onih klasičnih ljubavnih priča, na primjer kad je Ros prvi put ugledao Rejčel?", našalio se voditelj. "Znaš onu seriju ‘Prijatelji’, vidio si je?".

Zatim je nastavio da nervira glumca pjevušeći poznatu temu iz sitkoma po kom se proslavila njegova bivša žena, Dženifer Aniston.

To se sve desilo nakon što je voditelj upitao zvijezdu kako održava preplanuli ten. Kada je Bred pitao kakve veze to ima, dobio je odgovor "Zato što živiš u sijenci svoje žene".

Iako se smatra jednim od najpoželjnijih muškaraca Holivuda, Zak se nije ustručavao od toga da se našali i na račun njegovog izgleda: "Mnogo puta igrali ste ljute protivnike nacista, što mi je jako čudno jer izgledate kao Hitlerov san".

Završno pitanje bilo je "Da li mislite da ljudi isuviše pažnje obraćaju na vaš izgled, pa ne vide da ste totalno bezvezan glumac?", nakon čega ga je Bred gađao žvakom.

Povod intervjua bila je promocija Bredovog novog filma "Fury", a Zak kao i obično nije bio od pomoći, pa je upitao kada ćemo film moći da pogledamo na DVD-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana