Бреди пријесо интервју

Агенције
Бреди пријесо интервју

Холивудски глумац Бред Пит недавно је гостовао у шаљивој емисији водитеља Зака Галифианакиса "Between Two Ferns", гдје су му постављана врло подругљива питања...

Емисија је почела негодовањем водитеља што је морао да спусти критеријуме јер се прије Бред Пита у емисији појавио предсједник Барак Обама.

"Желим само да кажем да сам прошли пут интервјуисао предсједника, а сада морам да разговарам са неким тамо глупим глумцем", обратио се домаћин некоме са стране док је изгледало као да се Бред досађује.

Интервју је почео питањем "Са колико си година изгубио невиност? Нула?", на шта Бред није дао одговор, па је водитељ предложио да исприча своје искуство по том питању, али је Бред рекао да "не би баш желео да слуша о томе".

"Реци ми нешто више о тренутку када ти се поглед први пут срео са Анђелининим. Да ли је било као у једној од оних класичних љубавних прича, на примјер кад је Рос први пут угледао Рејчел?", нашалио се водитељ. "Знаш ону серију ‘Пријатељи’, видио си је?".

Затим је наставио да нервира глумца пјевушећи познату тему из ситкома по ком се прославила његова бивша жена, Џенифер Анистон.

То се све десило након што је водитељ упитао звијезду како одржава препланули тен. Када је Бред питао какве везе то има, добио је одговор "Зато што живиш у сијенци своје жене".

Иако се сматра једним од најпожељнијих мушкараца Холивуда, Зак се није устручавао од тога да се нашали и на рачун његовог изгледа: "Много пута играли сте љуте противнике нациста, што ми је јако чудно јер изгледате као Хитлеров сан".

Завршно питање било је "Да ли мислите да људи исувише пажње обраћају на ваш изглед, па не виде да сте тотално безвезан глумац?", након чега га је Бред гађао жваком.

Повод интервјуа била је промоција Бредовог новог филма "Fury", а Зак као и обично није био од помоћи, па је упитао када ћемо филм моћи да погледамо на DVD-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана