Bred ludo zaljubljen u Sijenu

Agencije
Bred ludo zaljubljen u Sijenu

Slavni holivudski glumac Bred Pit uhvaćen je kako na festivalu "Glastonbury" iz zagrljaja ne pušta Sijenu Miler za koju se već mjesecima šuška da ga je "bacila na koljena".

To je bio prvi put da se poslije razvoda od Anđeline Džoli glumac pojavio u javnosti u ženskom društvu.

- Bred i Sijena nisu skidali ruke jedno s drugog, izgledali su zaljubljeno. Bili su oprezni pa su se u jednom trenutku povukli u dio za odabrane posjetioce - ispričali su  posjetioci Festivala.

U njihovom društvu bio je i novopečeni tata Bredli Kuper, koji im se pridružio u VIP loži.

Tako je lijepa Sijena postala prva žena koja je zvanično poslije razvoda braka Breda Pita i Anđeline Džoli osvojila srce najpoželjnijeg muškarca svijeta.

Prije dvije godine glumica je prekinula vjeridbu sa glumcem Tomom Staridžom, bila je i u komplikovanoj vezi sa Džad Loom koji je prevario sa dadiljom.

Zavela je milijardera Baltaraza Getija koji je zbog nje bio spreman da ostavi suprugu. U jeku pomame za "Sumrak sagom" šuškalo se da je u vezi sa Robertom Patinsonom, bila je u vezi sa mlađanim Tomom Staridžom sa kojim je dobila dijete. Sada je na red došao i Bred.

Zanimljivo je i da se u stranoj "žutoj štampi" pojavio i trač da je zapravo Bred uspio da ima i tajanstveni sastanak sa australijskom manekenkom Eli Mekfirson. I to u Holivudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana