Bred ljubi 32 godine mlađu glumicu

Agencije
Bred ljubi 32 godine mlađu glumicu

Slavni glumac Bred Pit se otkako je raskinuo sa bivšom suprugom glumicom Anđelinom Džoli nije upuštao u ozbiljne veze. Ali kako prenose strani mediji, to će se uskoro promijeniti.

Naime, brojni izvori tvrde da je slavni glumac bacio oko na 21-godišnju glumicu Elu Parnel. Zanimljivo je to što mlada glumica liči na Anđelinu. Zapravo, njih dvije su toliko slične da je Ela glumila mlađu verziju starije koleginice u filmu "Grdana".

- On je tako očaran. Toliko mu se sviđa da je sve uradio da bi ona dobila ulogu u njegovoj novoj seriji. Ela se osjeća važno sada kada vidi koliku pažnju dobija od Breda. Svim prijateljima govori da joj se Bred uvijek sviđao - izjavio je izvor blizak ovim glumcima.

Ove priče su nedavno stigle i do Anđeline, kojoj se nimalo nije svidjelo ono što je čula.

- Ona je bijesna jer Bred pokazuje interesovanje za Elu i što ju je unajmio da glumi. Ne podnosi to što Bred želi da bude sa glumicom koja je glumila mlađu verziju nje - rekao je isti izvor.

On dodaje da Anđelini jako smeta razlika u godinama, jer je Ela samo pet godina starija od Medoksa, kojeg su ona i Bred usvojili. Bred je svjestan da zbog velike razlike u godinama svi misle da je u pitanju kriza srednjih godina, ali on tvrdi da se njihova veza ne zasniva samo na fizičkom izgledu. Sviđa mu se to što je Ela svoja i duhovita.

- Samo je pitanje vremena kada će njihova veza postati ozbiljna - kazao je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana