Бред љуби 32 године млађу глумицу

Агенције
Бред љуби 32 године млађу глумицу

Славни глумац Бред Пит се откако је раскинуо са бившом супругом глумицом Анђелином Џоли није упуштао у озбиљне везе. Али како преносе страни медији, то ће се ускоро промијенити.

Наиме, бројни извори тврде да је славни глумац бацио око на 21-годишњу глумицу Елу Парнел. Занимљиво је то што млада глумица личи на Анђелину. Заправо, њих двије су толико сличне да је Ела глумила млађу верзију старије колегинице у филму "Грдана".

- Он је тако очаран. Толико му се свиђа да је све урадио да би она добила улогу у његовој новој серији. Ела се осјећа важно сада када види колику пажњу добија од Бреда. Свим пријатељима говори да јој се Бред увијек свиђао - изјавио је извор близак овим глумцима.

Ове приче су недавно стигле и до Анђелине, којој се нимало није свидјело оно што је чула.

- Она је бијесна јер Бред показује интересовање за Елу и што ју је унајмио да глуми. Не подноси то што Бред жели да буде са глумицом која је глумила млађу верзију ње - рекао је исти извор.

Он додаје да Анђелини јако смета разлика у годинама, јер је Ела само пет година старија од Медокса, којег су она и Бред усвојили. Бред је свјестан да због велике разлике у годинама сви мисле да је у питању криза средњих година, али он тврди да се њихова веза не заснива само на физичком изгледу. Свиђа му се то што је Ела своја и духовита.

- Само је питање времена када ће њихова веза постати озбиљна - казао је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана