Bred Pit se vraća bivšoj ljubavi? Uhvaćen kako se krije od novinara

Agencije
Bred Pit se vraća bivšoj ljubavi? Uhvaćen kako se krije od novinara

Ovog vikenda holivudska zvijezda Dženifer Aniston napravila je veliku proslavu povodom svog 50. rođendana, a među gostima je primećen i njen bivši suprug.

Njena privatna žurka privukla je mnoge svjetske zvijezde koje su paparaci pažljivo čekali ispred poznatog restorana u Zapadnom Holivudu.

Dok mnoge zvijezde nisu imale problem da ih fotografišu prije zabave, jedna osoba je posebno privukla pažnju okupljenih fotografa i svi ostali su pali u drugi plan.

Među hordom obezbeđenja, fotografa i zvanica glumac i bivši suprug Dženifer Aniston je pokušao da se ušunja u restoran neprimjećen. Međutim, nije uspio da pobjegne od oštrog oka paparaza, pa je uhvaćen kako ulazi na proslavu.

Fotografije Breda Pita su u kratkom roku obišle cio svijet i svi misle da više nema sumnje da su se bivši supružnici pomirili.

Pored Breda, koji je lice pokušavao da sakrije ispod kačketa, proslavi su prisustvovali i Gvinet Paltrou, Keti Peri, Orlando Blum, Barbara Strejsend, Kejt Hadson, bračni par Kluni, Sandra Bulok i mnogi drugi.

Dženifer je na proslavu stigla u elegantnom crnom kombinezonu sa golim leđima, a izgleda da nije marila za okupljenje novinare i fotografe dok je elegantno ulazila na svoju proslavu.

Par se vjenčao 2000. godine, a razišli su se pet godina kasnije, odmah pošto je Pit sa Anđelinom Džoli snimio “Gospodin i gospođa Smit”.

Dženifer je nakon Breda Pita bila u braku sa glumcem Džastinom Teruom od 2015. do 2017. godine, kada su se razveli. Bred Pit i Anđelina razveli su se 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana