Бред Пит открио истину о Анђелини и расплакао милионе

Агенције
Бред Пит открио истину о Анђелини и расплакао милионе

Његова прича одушевила је и дирнула многе људе право у срце, а вјероватно ће и вас.

Након шушкања да се разводе због превара и једне и друге стране, шокантних фотографије глумице која је постала костур, нагађања да болује од неизлечивих болести, вијести о глумачком пару Анђелини Џоли и Бреду Питу напросто су утихнуле.


Међутим, сада су у јавност испливале нове информације - да се пар не разводи, да је криза превазиђена, да се заувијек селе из порочног Лос Анђелеса и да су срећнији и воле се више него икад, преноси Дејли мејл.

То потврђује и Бредова изјава о његовој супрузи, а наслућује се и узрок њене изненадне претеране мршавости.

Његова прича одушевила је и дирнула многе људе право у срце.

"Моја жена се разбољела. Стално је била нервозна због проблемна на послу, у приватном животу, са дјецом. Изгубила је много килограма. Превише је мршава. Много је плакала. Бољели су је глава, срце, кичма, плућа. Није спавала и брзо се умарала. Наш брак је био на ивици распада. Од њене љепоте остала је само сенка. Имала је подочњаке, престала је да брине о себи. Мислио сам да ћемо се развести, изгубио сам сваку наду.

А онда сам одлучио да нешто урадим. На крају крајева, поред мене је била најљепша жена свијета. Била је светски идол љепоте и срећан сам што сам баш ја тај који је могао да је загрли и спава поред ње.

Почео сам да је обасипам цвијећем, пољупцима, комплиментима. Угађао сам јој и приређивао изненађења сваког дана. Живио сам за њу. У јавности сам говорио само о њој. И успјело је.

Процвјетала је. Вољела ме је више него икада. Нисам ни знао да може толико јако да воли. А онда сам схватио - Жена је одраз сваког мушкарца. Ако је волите до лудила, она ће то и постати - љубав", рекао је Бред и расплакао милионе људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана