Bred Pit i Šarliz Teron u vezi

Glas Srpske
Bred Pit i Šarliz Teron u vezi

Američki glumac Bred Pit (55) i glumica Šarliz Teron (43) nisu skidali poglede jedno s drugog na prikazivanju filma “If Beale Street Could talk” prošlog vikenda. Iako su se trudili da skriju svoju vezu, izvor blizak njima je otkrio da su zajedno nešto manje od mjesec.

- Neko vrijeme su bili vrlo bliski prijatelji, a onda su se stvari između njih počele razvijati u nešto više - rekao je izvor.

Njihova ljubavna romansa rasplamsala se još za Božić, a upoznali su se preko njenog bivšeg vjerenika, glumca Šona Pena (58).

Iako su u početku večeri bili na odvojenim filmskim projekcijama, Bred nije mogao izdržati da ne dođe da vidi svoju novu djevojku.

- On je otišao da se presvuče u drugu odjeću, valjda da ga ne bi prepoznali i onda je došao njoj. Bili su jako intimni, dodirivali su se i smijali cijelu veče - tvrdi izvor.

Ovo mu je prva ozbiljna veza nakon što se prije tri godine razveo od Anđeline Džoli (43), s kojom i danas vodi borbu za starateljstvo nad djecom.

Šarliz je prije Pita bila s četvoricom glumaca, među njima su Kijanu Rivs (54), Rajan Rejnolds (42), Aleksander Skarsgard (42) te bivši vjerenik Šon Pen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana