Borba dekoltea na dodjeli MTV nagrada

Glas Srpske
Borba dekoltea na dodjeli MTV nagrada

Dodjela MTV nagrada u Los Anđelesu protekla je u znaku borbe dekoltea dvije popularne pjevačice, Rijane i Rite Ora.

Pobjednik večeri bio je drugi dio popularne franšize "Igre gladi - Lov na vatru", koji je u nedjelju proglašen za film godine i pokupio je još nekoliko glavnih nagrada. Dženifer Lorens i Džoš Hačerson proglašeni su za najbolje glumce za uloge u "Igrama gladi". 

Ceremoniju je vodio komičar Konan O'Brajen, a ove nagrade predstavljaju dobar uvid u interesovanja i ukus mlađe publike pošto se sve biraju onlajn glasanjem. Među zanimljivijim nagradama je ona za najbolje izvođenje bez košulje, koju je ove godine dobio Zak Efron (koji je nagradu i pokupio bez košulje). Interesantno je i priznanje za najbolji poljubac, koje su dobili Vil Pulter, Dženifer Aniston i Ema Roberts za trostruki poljubac u komediji "Upoznajte Milerove".

Međutim, u centru pažnje bile su muzičke zvijezde Rita Ora i Rijana, koje su se opredijelile za sličnu modnu kombinaciju, samo u različitim bojama. Rita je zablistala u crnoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala, dok se Rijana pojavila u haljini u kojoj su istaknuti svi njeni aduti. Rijana je svoje obožavaoce obradovala haljinom, koja joj stoji odlično, iako pomalo podsjeća na spavaćicu. Nedavno je javnost iznenadila kada je pokazala golu zadnjicu zbog fotografisanja za jedan časopis. Ona je svojim dekolteom i satenskim korzetom privukla veliku pažnju kolega i fotografa. Bila je potpuno relaksirana pred nastup sa kolegom Eminemom, samo se smiješila u objektiv, pa je ogrtač ostao u sjenci. Ni Rita nije skrivala bujno poprsje, a imala je i čast da skine košulju sa ramena Zaka Efrona.

Bilo je, ipak, i ozbiljnijih trenutaka tokom ceremonije. Glumac Džoš Hačerson odao je poštu pokojnom Filipu Simoru Hofmanu, koji je s njim igrao u "Igrama gladi".

Junakinja filma "Drugačija" Tris, koju igra Šajlin Vudli, proglašena je za omiljeni lik, pobijedivši tako Katnis Dženifer Lorens. Obe junakinje su dobile više od devet miliona glasova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana