Blek Čajna tužila porodicu Kardašijan

Agencije
Blek Čajna tužila porodicu Kardašijan

Starleta Blek Čajna podigla je tužbu protiv porodice Kardašijan, a razlog je možda i očekivan - rijaliti šou.

- Oni su odlučili da pokrenu rat tako što su neprestano pljuvali po njoj. Neka im bude. Borićemo se za Čajnu -  izjavila je Liza Blum.

Čajna u tužbi navodi da je porodica Kardašijan iskoristila svoju slavu, bogatstvo i moć kako bi joj se osvetila, osramotila je i da je zbog uticaja cijele porodice ukinut njen rijaliti šou "Rob & Čajna"

- Iako je Čajna ostavila Roba krajem 2016. godine, televizija E! je i dalje bila zainteresovana za drugu sezonu. Kako će njih dvoje voditi odvojene živote, a zajedno odgajati dijete? Hoće li se ipak pomiriti? Sve je to materijal za rijaliti šou, koji je na kraju ukinut. Rečeno nam je da Kardašijanovi nisu dali da snimanje bude nastavljeno - objasnila je Blumova.

Čajna nije time izgubila samo prihod koji bi dobila od druge sezone šoua, nego i naknade za pojavljivanja na događajima, ponude za reklamiranje, promociju svojih proizvoda. Ove emisije su vrlo unosan biznis, a slavna porodica to zna bolje od bilo koga.

- I ja im se divim na tome, ali oni jako dobro znaju što znači imati hit šou kako bi onda i na drugim stvarima mogli da zarađuju. I znali su da na ovaj način lišavaju Čajnu svega toga - zaključila je Blumova koja nije htjela da otkrije koliko novca Čajna traži od svoje nekadašnje porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana