Блек Чајна тужила породицу Кардашијан

Агенције
Блек Чајна тужила породицу Кардашијан

Старлета Блек Чајна подигла је тужбу против породице Кардашијан, а разлог је можда и очекиван - ријалити шоу.

- Они су одлучили да покрену рат тако што су непрестано пљували по њој. Нека им буде. Борићемо се за Чајну -  изјавила је Лиза Блум.

Чајна у тужби наводи да је породица Кардашијан искористила своју славу, богатство и моћ како би јој се осветила, осрамотила је и да је због утицаја цијеле породице укинут њен ријалити шоу "Роб & Чајна"

- Иако је Чајна оставила Роба крајем 2016. године, телевизија Е! је и даље била заинтересована за другу сезону. Како ће њих двоје водити одвојене животе, а заједно одгајати дијете? Хоће ли се ипак помирити? Све је то материјал за ријалити шоу, који је на крају укинут. Речено нам је да Кардашијанови нису дали да снимање буде настављено - објаснила је Блумова.

Чајна није тиме изгубила само приход који би добила од друге сезоне шоуа, него и накнаде за појављивања на догађајима, понуде за рекламирање, промоцију својих производа. Ове емисије су врло уносан бизнис, а славна породица то зна боље од било кога.

- И ја им се дивим на томе, али они јако добро знају што значи имати хит шоу како би онда и на другим стварима могли да зарађују. И знали су да на овај начин лишавају Чајну свега тога - закључила је Блумова која није хтјела да открије колико новца Чајна тражи од своје некадашње породице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана