Bivši supružnici u ulogama života?

Srna
Bivši supružnici u ulogama života?

Bivši supružnici Bred Pit i Dženifer Aniston dobili su priliku da rame uz rame odigraju glavne uloge u velikom i veoma isplativom projektu u kojem bi morali da igraju zaljubljeni par.

Njih dvoje razveli su se 2005. godine, a izvor blizak slavnom paru tvrdi da ne postoji razlog koji bi ih spriječio da odbiju ovako kvalitetnu i profitabilnu ponudu.

Nakon brojnih trzavica i situacija na ivici skandala, oni su izgladili odnose, a producenti filma sa nestrpljenjem iščekuju njihov odgovor, s tim da ni Bred ni Dženifer ne žele da glume ljubavni par, pa su pregovori u toku.

Dženifer i Bred nikada raniji nisu bili zajedno na filmskom platnu, već samo u jednoj epizodi “Prijatelja”, gdje je popularni glumac imao kratku rolu.

Slavni par našao se u žiži javnosti i paparaca početkom godine kada je na naslovnici svjetskog magazina osvanula fotografija poljupca bivših supružnika Breda i Dženifer.

Ta vijest je objavljena kao svjetska ekskluziva, ali se veoma brzo otkrilo da se taj tabloid poslužio fotošopom kako bi slika izgledala što vjerodostojnije, što je razočaralo njihove brojne fanove koji godinama čekaju pomirenje.

Bred i Dženifer vjenčali su se 2000. godine, a nakon pet godina zajedničkog života holivudski glumac je ostavio suprugu zbog glumice Anđeline Džoli.

Bred se lani, prema pisanju svjetskih medija, izvinio Dženifer za bol koji joj je razvodom nanio. On je, naime, prema tim navodima, oduvijek bio zatvoren i teško izražavao emocije, ali, nakon što je krenuo na odvikavanje i terapiju, sve se promijenilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana