Бивши супружници у улогама живота?

Срна
Бивши супружници у улогама живота?

Бивши супружници Бред Пит и Џенифер Анистон добили су прилику да раме уз раме одиграју главне улоге у великом и веома исплативом пројекту у којем би морали да играју заљубљени пар.

Њих двоје развели су се 2005. године, а извор близак славном пару тврди да не постоји разлог који би их спријечио да одбију овако квалитетну и профитабилну понуду.

Након бројних трзавица и ситуација на ивици скандала, они су изгладили односе, а продуценти филма са нестрпљењем ишчекују њихов одговор, с тим да ни Бред ни Џенифер не желе да глуме љубавни пар, па су преговори у току.

Џенифер и Бред никада ранији нису били заједно на филмском платну, већ само у једној епизоди “Пријатеља”, гдје је популарни глумац имао кратку ролу.

Славни пар нашао се у жижи јавности и папараца почетком године када је на насловници свјетског магазина осванула фотографија пољупца бивших супружника Бреда и Џенифер.

Та вијест је објављена као свјетска ексклузива, али се веома брзо открило да се тај таблоид послужио фотошопом како би слика изгледала што вјеродостојније, што је разочарало њихове бројне фанове који годинама чекају помирење.

Бред и Џенифер вјенчали су се 2000. године, а након пет година заједничког живота холивудски глумац је оставио супругу због глумице Анђелине Џоли.

Бред се лани, према писању свјетских медија, извинио Џенифер за бол који јој је разводом нанио. Он је, наиме, према тим наводима, одувијек био затворен и тешко изражавао емоције, али, након што је кренуо на одвикавање и терапију, све се промијенило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана