Бивши дечко Ким Кардашијан оженио њену двојницу

Агенције
Бивши дечко Ким Кардашијан оженио њену двојницу

Реџи Буш је познати играч америчког фудбала, али је још познатији јавности као бивши дечко Ким Кардашијан.

Они су били у вези око три године, а 2009. су на кратко раскинули да би се послије помирили. Ова веза није потрајала због тога што су стално били одвојени због посла, а Реџија су медији неко вријеме оптужили за то да се забавља искључиво са белкињама.

Ипак, изгледа да Реџи има свој тип дјевојке, јер му је супруга иста Ким. Лилит Авагиан има 27 година и у вези је са Реџијем од 2012. године. Она је, као и Ким, јерменског поријекла и цијели живот се професионално бавила стандардним и латиноамеричким плесовима.

Овај пар се вјенчао у јулу ове године, а већ имају једногодишњу кћерку Брисеиду, рођену само мјесец дана прије Кимине ћерке Норт Вест.

Многи портали су тврдили како ни Ким ни Реџи нису пребољели једно друго и да је између њих заиста била велика љубав, пише Блиц.

Такође, многи су били шокирани сличношћу између Ким и његове садашње жене, мада понекад дејлује као да она и жели да изгледа као чувена старлета. Осим што у лицу невероватно личе, Лилит такође има изражене облине баш као Ким, која се и прославила захваљујући својој гузи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана