Bila je seks-simbol osamdesetih, a i danas joj mnoge žene

Agencije
Bila je seks-simbol osamdesetih, a i danas joj mnoge žene

Bo Derek (59) američka glumica i bivši model rođena je kao Meri Katlin Kolins u Long Biču u Kaliforniji 1956. godine. Na početku karijere radila je kao foto-model, a život joj se promjenio kada je na jednoj audiciji upoznala režisera Džona Dereka. Džon se razveo od glumice Linde Evans, tada zvijezde sapunice 'Dinastija', a nedugo nakon upoznavanja s prelepom Bo, par se i vjenčao 1976. godine.

Džon je bio 30 godina stariji od Bo, to mu je bio četvrti brak i sa suprugom je ostao do smrti 1998. godine. Bo Derek bila je seks -imbol osamdesetih. Ostvarila je zapažene uloge u filmovima: '10', velikog Blejka Edvardsa, u hororu 'Orka', 'Tarzan, čovjek majmun' i 'Bolero' iz 1984. godine.

Erotske scene iz 'Bolera' bile su i ostale predmet spekulacija o stvarnom seksu pred kamerama.

Bo i danas izgleda fenomenalno za svoje godine, a ne može se požaliti ni na svoj ljubavni život. Naime, u vezi je s glumcem Džonom Korbetom (54) kojeg većina pamti kao zgodnog Ejdana iz serije 'Seks i grad'.

Par se zabavlja još od 2002. godine, dakle sve je počelo tačno negdje tokom snimanja serije "Seks i grad".

I sad će vjerovatno mnoge dame koje su padale na njegov šarm da prevrnu očima uz komentar da ona izgleda kao da mu je mama, ali - ova žena je zapravo od njega starija samo četiri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana