Била је секс-симбол осамдесетих, а и данас јој многе жене

Агенције
Била је секс-симбол осамдесетих, а и данас јој многе жене

Бо Дерек (59) америчка глумица и бивши модел рођена је као Мери Катлин Колинс у Лонг Бичу у Калифорнији 1956. године. На почетку каријере радила је као фото-модел, а живот јој се промјенио када је на једној аудицији упознала режисера Џона Дерека. Џон се развео од глумице Линде Еванс, тада звијезде сапунице 'Династија', а недуго након упознавања с прелепом Бо, пар се и вјенчао 1976. године.

Џон је био 30 година старији од Бо, то му је био четврти брак и са супругом је остао до смрти 1998. године. Бо Дерек била је секс -имбол осамдесетих. Остварила је запажене улоге у филмовима: '10', великог Блејка Едвардса, у хорору 'Орка', 'Тарзан, човјек мајмун' и 'Болеро' из 1984. године.

Еротске сцене из 'Болера' биле су и остале предмет спекулација о стварном сексу пред камерама.

Бо и данас изгледа феноменално за своје године, а не може се пожалити ни на свој љубавни живот. Наиме, у вези је с глумцем Џоном Корбетом (54) којег већина памти као згодног Ејдана из серије 'Секс и град'.

Пар се забавља још од 2002. године, дакле све је почело тачно негдје током снимања серије "Секс и град".

И сад ће вјероватно многе даме које су падале на његов шарм да преврну очима уз коментар да она изгледа као да му је мама, али - ова жена је заправо од њега старија само четири године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана