Бијонсина кћерка има личног батлера

Agencije
Бијонсина кћерка има личног батлера

Како је популарни музички пар Бијонсе и Џеј Зи "тежак" више од милијарду долара, и није тајна да ова породица ужива у луксузу какав мало ко познаје.

Они су изазвали праву полемику на интернету када је откривено да је пјевачица унајмила чак шест дадиља које ће чувати близанце (не рачунајући још додатне двије које су задужене за малу Блу Ајви). Сада су привукли још већу пажњу јер је процурила информација да су унајмили и личног батлера за најстарију кћеркицу - Блу Ајви.

Извор близак пару каже да је унајмљивање батлера у најбољем интересу за дјевојчицу и њен психофизички развој. Један од разлога због којег су се одлучили за овај корак јесте и долазак близанаца у породицу.

- Унајмљивање батлера је њихов начин да Блу Ајви поново учине битном. Како су заузети послом и бебама, више не могу да јој посвете пажњу као што су то некада радили. Једноставно нису жељели да се она осјећа запостављено - рекао је извор.

Исти извор каже да батлер посјећује дјевојчицу најмање три пута дневно како би јој организовао и испланирао дан и постарао се да има здраве оброке.

- Батлер посјећује Блу Ајви ујутро, у подне и увече. Његов посао је и да јој планира здрава јела и грицкалице, без обзира на то да ли је у кући или у парку. Дјевојчица већ има дадиљу која живи с њима, али Бијонсе и Џеј уживају у чињеници да имају праву армију радника у кући - испричао је анонимни извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана