Bijonse oduševila, Rijani se smijali

Agencije
Bijonse oduševila, Rijani se smijali

Filmski fanatici odbrojavaju dane do dodjele “Oskara” svake godine, ljubitelji muzike sa nestrpljenjem očekuju “Gremi”, a poštovaoci mode u svojim kalendarima imaju zaokružen datum održavanja “Met Gale”.

U Njujorku je održan najvažniji modni događaj godine, a ove godine tema legendarne “Met Gale” bila je “China: Through the Looking Glash”. Poznate dame uhvatile su se ovog dijela o pogledu kroz staklo i zaključile da treba da nabave što prozirnije haljine.

Haljine s prozirnim materijalima bile su apsolutni hit na održanom događaju. Kada se na crvenom tepihu pojavila Bijonse, svi pogledi su bili usmjereni ka njoj.

Pjevačica je izgledala bolje nego ikada, ako je to ikako moguće. Dženifer Lopez, koja je na crveni tepih stigla sa kreatorkom Donatelom Versaće, zasjenila je zanosna Bijonse, koja je izgledala poput Barbike, a čak ni Kim Kardašijan, u prozirnoj haljini sa bijelim perjem, nije uspjela da nadmaši Bijonse.

Najšokantniju odjevnu kombinaciju ove godine imala je Rijana. Pjevačica je doslovno shvatila kinesku temu pa je nosila zlatnožuti ogrtač koji je zauzeo cijelo stepenište. Mnogi su se pitali da li je Rijana malo “popravila” poprsje, jer joj je dekolte u ovoj haljini izgledao veoma bujno.

Ledi Gaga, na oduševljenje mnogih, izgledala je sasvim pristojno. Međutim, doživjela je jedan peh. Naime, pjevačica se spotakla i pala nasred crvenog tepiha. Elegantno i glamurozno izgledala je Amal Kluni u crvenoj haljini koju je kreirao Džon Galijano. Glamurozna je bila i Kendal Džener u zelenoj haljini iz kolekcije Kelvina Klajna koja je istakla njene obline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana