Бијонсе одушевила, Ријани се смијали

Агенције
Бијонсе одушевила, Ријани се смијали

Филмски фанатици одбројавају дане до додјеле “Оскара” сваке године, љубитељи музике са нестрпљењем очекују “Греми”, а поштоваоци моде у својим календарима имају заокружен датум одржавања “Мет Гале”.

У Њујорку је одржан најважнији модни догађај године, а ове године тема легендарне “Мет Гале” била је “China: Through the Looking Glash”. Познате даме ухватиле су се овог дијела о погледу кроз стакло и закључиле да треба да набаве што прозирније хаљине.

Хаљине с прозирним материјалима биле су апсолутни хит на одржаном догађају. Када се на црвеном тепиху појавила Бијонсе, сви погледи су били усмјерени ка њој.

Пјевачица је изгледала боље него икада, ако је то икако могуће. Џенифер Лопез, која је на црвени тепих стигла са креаторком Донателом Версаће, засјенила је заносна Бијонсе, која је изгледала попут Барбике, а чак ни Ким Кардашијан, у прозирној хаљини са бијелим перјем, није успјела да надмаши Бијонсе.

Најшокантнију одјевну комбинацију ове године имала је Ријана. Пјевачица је дословно схватила кинеску тему па је носила златножути огртач који је заузео цијело степениште. Многи су се питали да ли је Ријана мало “поправила” попрсје, јер јој је деколте у овој хаљини изгледао веома бујно.

Леди Гага, на одушевљење многих, изгледала је сасвим пристојно. Међутим, доживјела је један пех. Наиме, пјевачица се спотакла и пала насред црвеног тепиха. Елегантно и гламурозно изгледала је Амал Клуни у црвеној хаљини коју је креирао Џон Галијано. Гламурозна је била и Кендал Џенер у зеленој хаљини из колекције Келвина Клајна која је истакла њене облине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана