Биберова бивша зечица чека бебу с милијардером

Агенције
Биберова бивша зечица чека бебу с милијардером

Плејбој модел Ксенија Дели очекује прво дијете са својим супругом милијардером Осамом Фатијем Шарифом. Упркос 37 година разлике, пар се изборио са трачевима и у току су припреме за долазак наслиједника.

Манекенка, која је поријеклом из Молдавије, удала се за египатског бизнисмена послије шест мјесеци везе, средином 2016. године, а за вјенчање су потрошлили око милион фунти.


Иако није у групи топ модела, Ксенија је позната по улози у споту Џастина Бибера за кога се прича и да је завела на сету. Медији су је тада спајали са музичарем, иако њих двоје нису везу потврдили.

Данас, она у срећном браку са радошћу броји дане до порођаја.

“Благословена сам”, похвалила се Ксенија на друштвеној мрежи сликом свог трудничког стомака.

Често истиче да јој не смета што је њен муж старији 37 година.

“Ко сте ви да судите живот који живим. Нисам савршена и не морам то и да будем. Прије него што почнете да упирете у мене прстима, побрините се да су вам руке чисте”, рекла је Ксенија признајући да је муж освојио скупим поклонима, дијамантима, великим букетима цвијећа и излетима у приватном авиону.

“Честитам ти и волим те”, написала је у дирљивој, емотивној објави након удаје послије које ова студенткиња учитељског факултета није промјенила своју православну вјеру, иако је њен муж муслиман.

Она је манекенску каријеру започела 2012. када се удала за фотографа Патрика Кокса. Брзо су се развели, а није познато зашто им је брак пропао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана