Biber ponovo provocira Bluma

Agencije
Biber ponovo provocira Bluma

Mladi pjevač Džastin Biber nastavio je da provocira holivudskog glumca Orlada Bluma. Pošto je zamalo izbila tuča između Bibera i Bluma, pjevač je na svoj profil na "Instagramu" postavio fotografiju glumca koji plače.

Jasno je da problematični muzičar ima nešto protiv Orlanda, pošto ga je već isprovocirao na Ibici pozdravom "What's up bitch", na šta je Orlando odreagovao oštro. Zamahnuo je rukom prema Biberu, koji je, srećom, izbjegao udarac. Ipak, pjevač je odlučio da se osveti glumcu, pa je nastavio da ga provocira na društvenim mrežama.

Neki mediji pišu da su se sukobili zbog manekenke Mirande Ker, Orlandove bivše supruge, na koju je mlađani pjevač bacio oko još 2012. godine. Tada se šuškalo da su Biber i Miranda flertovali na velikoj reviji "Viktorijinih anđela". Fotografija Bluma koji plače napravljena je na premijernom izvođenju predstave "Romeo i Julija" u septembru 2013. godine. Biber je sliku ostavio bez komentara, ali je jasna poruka koju šalje. Popularni muzičar, za kojim su poludjele tinejdžerke širom svijeta, rođen je 1994. godine. Postao je slavan zahvaljujući "Jutjubu", gdje je postavljao svoja izvođenja pjesama Ališe Kiz, Džastina Timberlejka i Krisa Brauna. Otkrio ga je menadžer Skuter Braun, a prvi ugovor potpisao je sa diskografskom kućom "Island rekords" uz veliku pomoć muzičara Ašera.

Glumac koji je igrao u filmskim hitovima poput "Pirata sa Kariba" i "Gospodara prstenova" rođen je 1977, a prvi put se pojavio na televiziji 1997. u filmu "Divlji".

Australijski model Miranda Ker poznata je po svom radu sa kućom donjeg veša "Viktorijas sikret" od 2006. Ona je prva manekenka iz Australije koja je radila za ovaj modni brend. Miranda je počela da se bavi modelingom sa 13 godina, počevši da radi za "Čejs modeling ejdžensi", a 1997. je osvojila prvo mjesto na takmičenju za australijske top-modele koje su organizovali "Doli magazin" i "Impuls parfemi". Iz braka sa Blumom ima sina Flina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana