Бен Афлек хоће да се помири са Џенифер Гарнер

Глас Српске
Бен Афлек хоће да се помири са Џенифер Гарнер

Након што је Џенифер Гарнер напокон схватила да више ничим неће моћи да сачува брак с Беном Афлеком, кренула је даље и одлучила да пронађе нову љубав.

Али, изгледа да је управо тај њен потез освијестио Афлека, који, наводно, сада силно жели своју бившу супругу назад.

Када су 2015. године објавили да послије десет година брака иду свако својим путем, за овај холивудски глумачки пар започео је тежак период од скоро двије године, током којих је глумица чинила све у својој моћи да ипак спасе њихов брак.

- Дала је цијелу себе да спасе њихов брак и очајнички се трудила да врати све на старо, за добробит њихове дјеце, али и њих двоје. Опростила му је и превише ствари и на крају није успјела ништа да промијени - казао је извор близак пару,

Иако су најавили развод, папире нису потписали пуне двије године, а Бен је одлучио да крене даље и то у вези с Линдзи Шукус. Међутим, прича се да он сада жели своју бившу супругу назад и да ју је неколико пута молио за помирење.

Џенифер је овог пута одлучила да себе стави на прво мјесто, те је, како пишу амерички медији, кренула у "потрагу" за идеалним мушкарцем, а недавно је и виђена с једним од њих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана