Bekamovi u krizi zbog Rite Ore

Agencije
Bekamovi u krizi zbog Rite Ore

Jedan od omiljenih svjetskih parova Dejvid i Viktorija Bekam ponovo se našao pod lupom javnosti zbog glasina o navodnom razvodu.

Naime, svjetski mediji su se raspisali o krizi u braku fudbalera i bivše članice grupe “Spajs grls”, a ako se može vjerovati objavama, uzrok je 28-godišnja britanska pjevačica albanskog porijekla Rita Ora.

Kako prenosi “Closer”, četrdesetčetvorogodišnja Viktorija je saznala da je njen suprug oduševljen 15 godina mlađom pjevačicom, a osim Dejvida na Ritin šarm je pao i najstariji sin slavnog para Bruklin Bekam.

“Closer” prenosi i da su najstariji nasljednik Bekamovih i, od njega, osam godina starija pjevačica razmjenjivali romantične poruke kada je njemu bilo tek 18 godina, a sada se ista stvar dogodila i sa tatom Dejvidom.

Nedavno se pjevačica našla na meti podsmijeha javnosti u Britaniji, jer je pokušala i uživo da zavede Bruklina Bekama, ali je romansu u nastajanju presjekla mama Viktorija. Viktorija je očigledno bila užasnuta i plašila se da će Rita kao starija i problematičnija imati loš uticaj na njenog prvenca.

Međutim, iako se buka u vezi sa razvodom para koji je zajedno 20 godina i dalje ne stišava, prije nekoliko dana objavljeno je da Rita Ora veoma poštuje Viktoriju i Dejvida i da tako nešto nikada sebi ne bi dopustila.

“Closer” dodaje i da je bivša članica grupe “Spajs grls” bijesna zbog naslova u novinama i činjenice da joj se brak ponovno našao na naslovnicama svjetskih medija.

Podsjećamo, Viktorija i Dejvid će ove godine proslaviti 20. godišnjicu braka. Jedan su od najzanimljivijih parova javnosti, pa se tako do sada već nekoliko puta nagađalo o navodnim prevarama i trzavicama u braku, međutim par koji ima četvoro djece, sinove Bruklina, Romea, Kruza i kćerkicu Harper i dalje pokazuje da uprkos medijskom životu koji vode žive skladnim porodičnim životom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana