Banjalučanka najljepša u BiH

Sanja Amidžić
Banjalučanka najljepša u BiH

Jelena Karagić iz Banjaluke, koja je izabrana za mis BiH, naći će se rame uz rame sa najljepšim djevojkama svijeta i boriti za laskavu titulu.

Ova dvadesettrogodišnja studentkinja stomatologije titulu mis osvojila je u četvrtak uveče u prepunoj kristalnoj dvorani hotela "Bosna", gdje je održano finalno veče izbora za "Miss Earth BiH". Prva pratilja Karagićeve je njena sugrađanka Bojana Papak, druga Naida Hubić iz Sarajeva, a treća pratilja Arijalda Pjević iz Tuzle.

Mnogobrojna publika uživala je u nastupima 16 takmičarki, koje su im se predstavile izlazeći tri puta na binu. Prvi put su pokazale svoju ljepotu u kežual odjeći, drugi u kupaćim kostimima brenda "Palmers", a da takmičarke zablistaju u svečanim haljinama pobrinula se dizajnerka iz Tuzle Svjetlana Ceca Vuković.

Direkcija izbora za " Miss Earth BiH " dodijelila je i lentu mis dijaspore Zerini Vesnić iz Goražda, dok je titula mis top-model pripala Magdaleni Lubura iz Istočnog Sarajeva. Na manifestaciji je proglašena i nova "Miss Earth Hrvatska", a riječ je o Boniti Kristić iz Zagreba.

Karagićeva i Kristićeva putuju na Filipine 5. oktobra, gdje će boraviti 30 dana i predstavljati svoje zemlje na izboru u Manili 4. novembra, kada će biti proglašena mis svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana