Бањалучанка најљепша у БиХ

Сања Амиџић
Бањалучанка најљепша у БиХ

Јелена Карагић из Бањалуке, која је изабрана за мис БиХ, наћи ће се раме уз раме са најљепшим дјевојкама свијета и борити за ласкаву титулу.

Ова двадесеттрогодишња студенткиња стоматологије титулу мис освојила је у четвртак увече у препуној кристалној дворани хотела "Босна", гдје је одржано финално вече избора за "Miss Earth BiH". Прва пратиља Карагићеве је њена суграђанка Бојана Папак, друга Наида Хубић из Сарајева, а трећа пратиља Аријалда Пјевић из Тузле.

Многобројна публика уживала је у наступима 16 такмичарки, које су им се представиле излазећи три пута на бину. Први пут су показале своју љепоту у кежуал одјећи, други у купаћим костимима бренда "Палмерс", а да такмичарке заблистају у свечаним хаљинама побринула се дизајнерка из Тузле Свјетлана Цеца Вуковић.

Дирекција избора за " Miss Earth BiH " додијелила је и ленту мис дијаспоре Зерини Веснић из Горажда, док је титула мис топ-модел припала Магдалени Лубура из Источног Сарајева. На манифестацији је проглашена и нова "Miss Earth Hrvatska", а ријеч је о Бонити Кристић из Загреба.

Карагићева и Кристићева путују на Филипине 5. октобра, гдје ће боравити 30 дана и представљати своје земље на избору у Манили 4. новембра, када ће бити проглашена мис свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана