Banjalučanka među najljepšim ženama svijeta

Glas Srpske
Banjalučanka među najljepšim ženama svijeta

Banjalučanka Milena Tunguz vratila se iz Budimpešte, gdje je postigla veliki uspjeh plasmanom u top četiri najbolja ženska modela svijeta na najprestižnijem 27. svjetskom modeling finalu Major Mmdel Mgmt iz Milana, koja ima filijale u više od 20 svjetskih modnih metropola.

Milena, članica ABC Modes Mgmt Internationl, u Mađarsku je otputovala kao predstavnica World Top Model BiH 2017, gdje je imala konkurenciju od 40 djevojaka iz cijelog svijeta.

Plasmanom u top četiri najbolja modela svijeta, Milena je pokazala da su bh. djevojke među najljepšim ženama svijeta.

Modni uspjeh Milena gradi u inostranstvu i na domaćoj sceni.

- Presrećna sam što se moj trud konačno isplatio. Mogu da kažem da mi je ovo priznanje kruna mog dosadašnjeg rada. Čast mi je i ponosna sam što sam izabrana za World Top Model BiH 2017 i što sam se plasirala u TOP 4 World Top Model 2017 u Budimpešti - kaže Milena.

Milena već nekoliko godina radi kao model i glumica u Aziji. Kao model radila je u Turskoj i može se pohvaliti mnogim poznatim brendovima sa kojima je sarađivala.

- U Indoneziji se desio moj životni preokret i moment kada posmatram kako mi se snovi ostvaruju. Tu sam dobila angažmane za "Pradu", editorijal za "Marie Claire" magazin, a okušala sam se i u svijetu filmske industrije, te sam dobila glavne uloge u dva filma i to bez ikakvog prethodnog iskustva u glumi - u horor filmu "Hell End" i komediji "London to Bali" - priča Milena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana