Бањалучанка међу најљепшим женама свијета

Глас Српске
Бањалучанка међу најљепшим женама свијета

Бањалучанка Милена Тунгуз вратила се из Будимпеште, гдје је постигла велики успјех пласманом у топ четири најбоља женска модела свијета на најпрестижнијем 27. свјетском моделинг финалу Major Mmdel Mgmt из Милана, која има филијале у више од 20 свјетских модних метропола.

Милена, чланица ABC Modes Mgmt Internationl, у Мађарску је отпутовала као представница World Top Модел БиХ 2017, гдје је имала конкуренцију од 40 дјевојака из цијелог свијета.

Пласманом у топ четири најбоља модела свијета, Милена је показала да су бх. дјевојке међу најљепшим женама свијета.

Модни успјех Милена гради у иностранству и на домаћој сцени.

- Пресрећна сам што се мој труд коначно исплатио. Могу да кажем да ми је ово признање круна мог досадашњег рада. Част ми је и поносна сам што сам изабрана за World Top Model БиХ 2017 и што сам се пласирала у ТОП 4 World Top Model 2017 у Будимпешти - каже Милена.

Милена већ неколико година ради као модел и глумица у Азији. Као модел радила је у Турској и може се похвалити многим познатим брендовима са којима је сарађивала.

- У Индонезији се десио мој животни преокрет и момент када посматрам како ми се снови остварују. Ту сам добила ангажмане за "Праду", едиторијал за "Marie Claire" магазин, а окушала сам се и у свијету филмске индустрије, те сам добила главне улоге у два филма и то без икаквог претходног искуства у глуми - у хорор филму "Hell End" и комедији "Лондон то Бали" - прича Милена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана