Avio-kompanija na neobičan način obilježava kraljevsko vjenčanje

Agencije
Avio-kompanija na neobičan način obilježava kraljevsko vjenčanje

Kompanija "Britiš ervejz" u subotu se na svoj način obilježiti vjenčanje britanskog princa Harija sa glumicom Megan Markl - letom iz Londona za Toronto sa posadom čiji će se svi članovi zvati Hari ili Megan.

Putnicima u avionu na letu sa londonskog aerodroma "Hitrou" do Toronta, grada u kojem je Megan Markl nekada živjela i gdje se par prvi put zajedno pojavio u javnosti, na usluzi će u subotu - na dan vjenčanja - biti dva Harija i osam Megan, a na mjestu pilota biće Hari Blejk, saopštio je "Britiš ervejz" (BA), prenosi Rojters.

"Letjela sam ranije sa još jednom Megan jednom ili dvaput, ali nikada sa sedam imenjakinja, tako da ćemo možda morati da jedna drugu zovemo po nadimku tokom ovog posebnog leta", rekla je menadžerka službe BA za potrošače, koja će predvoditi avionsku posadu.

U saopštenju se navodi i da će putnici po imenu Hari ili Megan - bilo da se Megan piše sa "h" iza "g" ili ne - koji će letjeti ovim avionom u subotu moći da budu smješteni u prvoj klasi.

U avionu će moći da se gleda serija "Suits" kojom se Megan Markl proslavila, kao i dokumentarni filmovi o prinčevskom paru i zamku Vindzor.

Kompanije poput BA organizuju ovakve akcije u trenutku kada uzbuđenje pred vjenčanje raste i kada se očekuje da će hiljade obožavalaca britanske kraljevske porodice pohrliti ka Vindzoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana