Анђелина: Заувијек ћемо остати породица

Агенције
Анђелина: Заувијек ћемо остати породица

Славна глумица Анђелина Џоли проговорила је први пут о разводу од Бреда Пита и посљедицама које је то оставило на њихово шесторо дјеце.

Она се тренутно налази у Камбоџи гдје промовише свој нови филм. У интервјуу за Би-Би-Си кроз сузе је говорила о свом приватном животу.

- Не желим много да говорим о томе, осим да кажем да је ово веома тежак период и да смо ми породица, заувијек ћемо остати породица - рекла је Анђелина.

Објаснила је да је свима веома тешко.

- Било је веома тешко. Многи људи нађу се у таквој ситуацији. Моја цијела породица је прошла кроз веома тежак период - додала је она.

Анђелина је папире за развод поднијела у септембру и тражила пуно старатељство над њиховом дјецом, због чега са Бредом тренутно води битку на суду. Зато су њени коментари о томе да су они и даље породица и да ће то заувијек остати изненадили јавност.

- Мој фокус је на мојој дјеци, на нашој дјеци. Ми смо породица и увијек ћемо то бити и тако се ја носим с тим. Надам се да ће нас ово некако зближити и учинити снажнијим - казала је она.

Анђелина се у суботу први пут појавила званично у јавности након развода. Она је присуствовала премијери свог филма "Фирст Тхеџ Киллед Мџ Фатхер", који говори о животу у Камбоџи током режима Пола Пота и Црвених Кмера. С њом су била и њена дјеца Медокс (15), Пакс (13), Захара (12), Шајло (10) и осмогодишњи близанци Нокс и Вивијен. Глумица је Медокса усвојила 2002. године из сиротишта у Камбоџи, гдје је тада снимила филм "Томб Раидер".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана