Anđelina Džoli ljuta na bračni par Kluni

Agencije
Anđelina Džoli ljuta na bračni par Kluni

Prošle su dvije godine od kada su Anđelina Džoli i Bred Pit potpisali papire za razvod i, uprkos raznim nagađanjima, oboje su nastavili dalje. Ali rane su rane, a neke su i dalje svježe.

Neimenovani izvor je prenio da Anđelini proključa krv čim čuje ime bivšeg supruga i oca njihovih šestoro djece, Breda Pita. Takođe je objelodanjeno da poznata glumica ima spisak poznatih ličnosti koje su je izdale od momenta kada se saznalo za njihov razvod i na koje je ljuta.

Na samom vrhu te liste se nalaze Džordž i Amal Kluni, koji ni ne kriju da su od prvog momenta stali na stranu Breda Pita, sa kojim se Džordž druži dugi niz godina, još i prije nego što je upoznao Anđelinu. Njoj je jasno za Džordža, ali je bila iznenađena kada je saznala da je Amal loše govorila o njoj i to njihovim zajedničkim prijateljima.

Popularna Endži sumnja da teške riječi koje je Amal izgovorila imaju veze sa njenim prijateljstvom sa Bredom, već smatra da je ljubomorna na nju. Takmičenje između njih dvije je postojalo i ranije. Navodno, Anđelina se uvijek u društvu Amal osjećala manje vrijednom jer se obje bave humanitarnim radom, ali je Anđelini smetalo što se o njoj u javnosti uvijek prvo misli kao o glumici, a tek poslije kao o nekome ko se bavi humanitarnim radom, iako smatra da je mnogo više energije i vremena uložila u taj posao.

Neimenovani izvor je takođe saznao da ju je Amal nakon što se Anđelina razvela od Breda nazvala “ludom”, tako da smatra da je to ono što ju je razbjesnjelo, pa je odlučila da progovori o njihovom odnosu.

Imajući u vidu da se Bred Pit viđa sa Neri Oksman, cijenjenom profesorkom, sigurno je da joj nije lako da se takmiči sa tako uspješnim ženama.

Novi film

Kventin Tarantino počeo je u Los Anđelesu snimanje novog filma “Bilo jednom u Holivudu” (“Once Upon a Time in Hollywood”). Radnja je smještena u šezdesete godine prošlog vijeka i vrti se oko ubistava koje su počinili članovi kulta Čarlsa Mensona.

Tarantino je uspio da okupi nevjerovatnu glumačku ekipu, među kojima su i Leonardo Dikaprio i Bred Pit, koji prvi put u karijerama glume zajedno. Leo igra Rika Daltona, bivšu glumačku zvijezdu, a Bred njegovu dugogodišnju zamjenu Klifa Buta. Njih dvojicu snimili su fotografi u kadilaku dok im je Tarantino davao uputstva. Duo je izgledao kao da se izvrsno zabavlja, a osim njih na setu će se naći Margo Robi, Dakota Fening, Luk Peri, Demijan Luis, Emil Hirš, Bert Rejnolds, Kurt Rasel, Majk Medsen i Tim Rot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana