Анђелина Џоли љута на брачни пар Клуни

Агенције
Анђелина Џоли љута на брачни пар Клуни

Прошле су двије године од када су Анђелина Џоли и Бред Пит потписали папире за развод и, упркос разним нагађањима, обоје су наставили даље. Али ране су ране, а неке су и даље свјеже.

Неименовани извор је пренио да Анђелини прокључа крв чим чује име бившег супруга и оца њихових шесторо дјеце, Бреда Пита. Такође је објелодањено да позната глумица има списак познатих личности које су је издале од момента када се сазнало за њихов развод и на које је љута.

На самом врху те листе се налазе Џорџ и Амал Клуни, који ни не крију да су од првог момента стали на страну Бреда Пита, са којим се Џорџ дружи дуги низ година, још и прије него што је упознао Анђелину. Њој је јасно за Џорџа, али је била изненађена када је сазнала да је Амал лоше говорила о њој и то њиховим заједничким пријатељима.

Популарна Енџи сумња да тешке ријечи које је Амал изговорила имају везе са њеним пријатељством са Бредом, већ сматра да је љубоморна на њу. Такмичење између њих двије је постојало и раније. Наводно, Анђелина се увијек у друштву Амал осјећала мање вриједном јер се обје баве хуманитарним радом, али је Анђелини сметало што се о њој у јавности увијек прво мисли као о глумици, а тек послије као о некоме ко се бави хуманитарним радом, иако сматра да је много више енергије и времена уложила у тај посао.

Неименовани извор је такође сазнао да ју је Амал након што се Анђелина развела од Бреда назвала “лудом”, тако да сматра да је то оно што ју је разбјесњело, па је одлучила да проговори о њиховом односу.

Имајући у виду да се Бред Пит виђа са Нери Оксман, цијењеном професорком, сигурно је да јој није лако да се такмичи са тако успјешним женама.

Нови филм

Квентин Тарантино почео је у Лос Анђелесу снимање новог филма “Било једном у Холивуду” (“Once Upon a Time in Hollywood”). Радња је смјештена у шездесете године прошлог вијека и врти се око убистава које су починили чланови култа Чарлса Менсона.

Тарантино је успио да окупи невјероватну глумачку екипу, међу којима су и Леонардо Дикаприо и Бред Пит, који први пут у каријерама глуме заједно. Лео игра Рика Далтона, бившу глумачку звијезду, а Бред његову дугогодишњу замјену Клифа Бута. Њих двојицу снимили су фотографи у кадилаку док им је Тарантино давао упутства. Дуо је изгледао као да се изврсно забавља, а осим њих на сету ће се наћи Марго Роби, Дакота Фенинг, Лук Пери, Демијан Луис, Емил Хирш, Берт Рејнолдс, Курт Расел, Мајк Медсен и Тим Рот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана