Анђела Палексић из Сарајева нова Мисс БиХ

tuzlanski.ba
Анђела Палексић из Сарајева нова Мисс БиХ

По први пут у Босанском културном центру у Тузли синоћ је одржана манифестација Мисс Босне и Херцеговине 2018.

Титулу најљепше дјевојке ове године однијела је Анђела Палексић из Сарајева која ће БиХ представљати на свјетском избору љепоте који ће бити одржан 8. децембра у граду Санyа у Кини.

Новој Мисс БиХ круну је предала прошлогодишња мисица Аида Карамехмедовић из Требиња. Анђела Палексић студентица је друге године на одсјеку за српски језик и књижевност.

Такође се бави волонтерским радом, похађа курс анимираног филма, а од страних језика говори енглески. Моделингом се професионалније почела бавити прије скоро годину дана.

Ленту прве пратиље освојила је Елма Шљивић из Тузле, док је титула друге пратиље припала Јелени Шкрбић.

У финалној вечери учествовало је 19 дјевојака, а проглашене су још и Мисс фотогеничности БиХ – Исидора Говедарица, Мисс Телевотинга БиХ – Една Зекотић, Мисс Интернета – Една Зекотић, Мисс Abc Fashion ТВ БиХ – Тамара Драшковић, те лента Мисс Visit Сарајево – Емина Шабановић.

Дјевојке су у финалној вечери публици у БКЦ-у и гледаоцима поред малих екрана представиле се у неколико одјевних комбинација за младе Shooter и Timeout, а носиле су и ревију Anastasia Fashion -бизнис и casual look лоок док је официјелна модна кућа избора Мисс БиХ 2018. била Paradi Couture, дизајнерице Ернаде Мујић.

Гледаоци су у музичком дијелу програма имали прилику уживати у нотама, које су одсвирали наставници и ученици из Средње музичке школе “Честимир Мирко Душек” из Тузле, чијој обнови је посвећена оогодишња хуманитарна акција избора Мисс БиХ под називом “И ми хоћемо своју школу”.

Пред крај манифестације директорки Средње музичке школе у Тузли Зринки Андрејаш уручен је чек у износу од 2.000 КМ за обнову школе Средње музичке школе. Чек је донирала Агенција за заштиту људи и имовине Гама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана