Ana se seli u Njemačku?

Agencije
Ana se seli u Njemačku?

Srpskoj teniserki Ani Ivanović prerana eliminacija s Australijen opena, čini se, nije pala previše teško, jer je odmah po završetku učešća sjela u avion i odletjela u Minhen, kod svog momka Bastijana Švajnštajgera.

Njih dvoje fotografisani su prethodnih dana od strane njemačkih medija, kako uživaju u ljubavi i zajedno se šetaju gradom. Da ljubav cvjeta, potvrđuje i to da su već počele spekulacije kako lijepa Srpkinja planira da se useli kod njemačkog fudbalera.

"Ana i Bastijan vrijeme uglavnom provode u njegovom stanu, a fotografisani su i dok šetaju ulicom. Njemački mediji su veoma zainteresovani za njihovu priču i prate ih u stopu", rekao je dobro obaviješteni izvor.

Srpska teniserka zvaničnu rezidenciju ima u Bazelu, međutim, zbog ljubavi s kapitenom "pancera" sve rjeđe odlazi u taj švajcarski grad. Ana pokušava da svaki slobodan trenutak provede sa svojim dečkom, zbog čega su i počele priče o njenoj mogućoj selidbi u Njemačku.

"Oni su zaljubljeni i ne žele da se razdvajaju. Zbog toga je i prenijela dio svojih stvari kod Švajnštajgera, koji zbog treninga mora da bude u Minhenu", kazao je ovaj izvor.

Inače, atraktivna teniserka se prethodnih dana upoznala i sa majkom igrača Bajerna, Monikom, za koju je već pisano da ima veliki uticaj na njega, a kako se saznaje, ona je oduševljena Anom, njenom ljepotom, manirima, finoćom i pristojnošću.

Njemački mediji navode i neke nepoznate detalje iz prošlosti njemačkog fudbalera. Tako je osvanula priča da je Angela Merkel 2008. godine uticala na život veziste Bajerna. Naime, Švajnštajger je nekoliko puta htio da digne ruke od fudbala i uživao je u opijatima i provodima sa djevojkama, ali ga je iz "propasti" trgla njemačka kacelarka tokom EP 2008. godine.

"Ušla je u svlačionicu prije meča s Portugalom i počela da mi drži lekcije. Rekla mi je da se trgnem i prestanem da pravim gluposti. Bio sam šokiran", ispričao je Švajnštajger.

Bastijan je i kao klinac Bajerna bio veliki buntovnik. Često je bježao iz karantina, a jednom je čak i provalio sigurnosni sistem i otišao u provod sa djevojkom. Možda se za ovaj incident ne bi saznalo da ga policija nije uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju pri brzini od 200 km/h i to u četiri sata ujutru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana