Ана се сели у Њемачку?

Агенције
Ана се сели у Њемачку?

Српској тенисерки Ани Ивановић прерана елиминација с Аустралијен опена, чини се, није пала превише тешко, јер је одмах по завршетку учешћа сјела у авион и одлетјела у Минхен, код свог момка Бастијана Швајнштајгера.

Њих двоје фотографисани су претходних дана од стране њемачких медија, како уживају у љубави и заједно се шетају градом. Да љубав цвјета, потврђује и то да су већ почеле спекулације како лијепа Српкиња планира да се усели код њемачког фудбалера.

"Ана и Бастијан вријеме углавном проводе у његовом стану, а фотографисани су и док шетају улицом. Њемачки медији су веома заинтересовани за њихову причу и прате их у стопу", рекао је добро обавијештени извор.

Српска тенисерка званичну резиденцију има у Базелу, међутим, због љубави с капитеном "панцера" све рјеђе одлази у тај швајцарски град. Ана покушава да сваки слободан тренутак проведе са својим дечком, због чега су и почеле приче о њеној могућој селидби у Њемачку.

"Они су заљубљени и не желе да се раздвајају. Због тога је и пренијела дио својих ствари код Швајнштајгера, који због тренинга мора да буде у Минхену", казао је овај извор.

Иначе, атрактивна тенисерка се претходних дана упознала и са мајком играча Бајерна, Моником, за коју је већ писано да има велики утицај на њега, а како се сазнаје, она је одушевљена Аном, њеном љепотом, манирима, финоћом и пристојношћу.

Њемачки медији наводе и неке непознате детаље из прошлости њемачког фудбалера. Тако је осванула прича да је Ангела Меркел 2008. године утицала на живот везисте Бајерна. Наиме, Швајнштајгер је неколико пута хтио да дигне руке од фудбала и уживао је у опијатима и проводима са дјевојкама, али га је из "пропасти" тргла њемачка кацеларка током ЕП 2008. године.

"Ушла је у свлачионицу прије меча с Португалом и почела да ми држи лекције. Рекла ми је да се тргнем и престанем да правим глупости. Био сам шокиран", испричао је Швајнштајгер.

Бастијан је и као клинац Бајерна био велики бунтовник. Често је бјежао из карантина, а једном је чак и провалио сигурносни систем и отишао у провод са дјевојком. Можда се за овај инцидент не би сазнало да га полиција није ухапсила због вожње у пијаном стању при брзини од 200 км/х и то у четири сата ујутру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана